top of page

APK Group, dat zich al meer dan 60 jaar inzet voor de ontwikkeling van intelligente, toegankelijke en leefbare steden, zal door Sustinera begeleid worden in hun duurzaamheidstraject en CSRD rapportering.

Read More

Komrads is een merk dat echt duurzame sneakers maakt. Zo wonnen ze de Sustainable Pioneer Award 2023, de OCNS sneakers werden gekroond als “Best Vegan Female Sneakers” in Duitsland en ze verschenen als GameChanger in Trends.

Als Sustinera gingen we met KOMRADS.World aan de slag met een duurzaamheidsscan om hun claims te verifiëren. We brachten de resultaten samen in een rapport en formuleerden acties om de sneakers nog duurzamer te maken.

Bekijk het rapport

Het bedrijf dat uitblinkt als toonaangevende ontwikkelaar en producent van hoogwaardige en milieuverantwoorde chemie voor de brandbeveiligingsindustrie, zal door Sustinera begeleid worden in hun duurzaamheidstraject en CSRD rapportering.

Read More

De fabrikant en distributeur van industriële chemicaliën voor onderhoud en reparatie van maritieme, elektrische, industriële, auto- en luchtvaartapparatuur, zal door Sustinera begeleid worden in hun duurzaamheidstraject en CSRD rapportering. 

Read More

Agaris, dat al 45 jaar ervaring heeft met groeimedia en actief is in meer dan 60 landen, zal door Sustinera begeleid worden in hun duurzaamheidstraject en CSRD rapportering.

Read More

SUSTINERA x D-Carbonize. Via onze samenwerking voorzien we onze klanten van een toegankelijke en transparante software voor CO₂-inventarisatie over scope 1, 2 én 3 Greenhouse gas emissies. 

Read More

Contact

welcome@sustinera.be

Head office in Belgium:
Alfons Gossetlaan 40, Brussels

Present in other countries.

Sustinera © 2023 - by uhuh.agency

Terms and Conditions

Privacy declaration

Sustinera wants to contribute to a better world by guiding companies, organizations and governments towards sustainability. A sustainability based on the philosophy that we must do good for future generations.

bottom of page